Tjänster
Kontorsstädning, Trappstädning Malmö | TR Miljöservice

Tjänster

TR Miljöservice AB har byggt upp en effektiv organisation med ett brett och anpassat utbud av enskilda tjänster och helhetslösningar. Vi är kända för vår starka entreprenörsanda och arbetar aktivt med att ta fram och vidareutveckla produkter, system och tjänster tillsammans med kunder, medarbetare och leverantörer.

Kontorstädning


När våra kunder anlitar oss för kontorsstädning vill de ha en välstädad och behaglig arbetsmiljö som gör intryck på kunder, leverantörer och medarbetare. Vi ger en arbetsmiljö där både besökare och medarbetare trivs.

Vi ser till att anpassa städupplägget efter era behov och önskemål. I kontorsstädning kan det ingå så mycket mer än städning. Vi kan ta hand om inköp av till exempel toalettmaterial, tillsyn av kaffeautomater, skötsel av era växter eller tvättning av textilier. Vårt mål är att göra er vardag enklare och mer trivsam.FönsterputsningAtt göra ett gott första intryck är viktigt. Välputsade fönster är en bit på vägen. Vi utför fönsterputsning antingen löpande enligt kontrakt eller efter särskild beställning.


Trappstädning


För en besökare i en fastighet så är trapphuset en del av det viktiga första intrycket. Trappstädning bidrar  till ökad trivsel för boende/hyresgäster. Vi utför trappstädning för bostadsrättsföreningar samt både privata och kommunala bostadsföretag.Vi skräddarsyr en lösning för dig enligt dina önskemål.


GolvvårdIbland behövs det insatser utöver det vanliga. Ett utav de vanligaste uppdragen inom detta område är just golvvård.

Ett rent och väl underhållet golv gör att era lokaler ger ett bättre

helhetsintryck och förlänger livslängden på golven.

Vi har professionellt utbildad personal med stor erfarenhet av skötsel och underhåll av trä, linoleum, plast eller gummigolv.

Copyright @ All Rights Reserved

Skolstädning
Arbetsmiljön och trivseln påverkar resultatet och hälsan i skolan. Det är viktigt att barn och pedagoger trivs i den miljö de vistas i under dagarna. Vi hjälper er gärna med att föreslå en städintervall, som skulle passa er arbetsplats.

Hemstädning
Det är inte alltid lätt att få tiden att räcka till för allt man ska göra. Vi erbjuder hemstädning för enstaka tillfällen eller i abonnemangsform. Om ni bestämmer er för en abonnemangsform hos oss har ni möjlighet att välja mellan städning varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka.

Att släppa in en städfirma i sitt hem kräver ett förtroende.

Vi på TR Miljöservice vill att ni som kund skall känna er trygga när ni anlitar oss, därför väljer vi våra medarbetare med omsorg. Vår personal har lång erfarenhet inom

branschen och är både professionella och ambitiösa.

Klottersanering och FasadtvättKlotter är ett problem för många fastighetsägare och förvaltare runt om i landet. Att ta bort klotter kräver effektiva metoder men även varsamhet så att de ytor som blivit nerklottrade inte ska skadas ytterligare.

Våra klottersanerare tar bort klotter på ett effektivt och skonsamt sätt som tar hänsyn både till yta och miljö.


Sot, smuts, alger och mossa sätter sig lätt på fasader. Förutom att det ser allmänt tråkigt ut påverkar det fasadens möjlighet att andas, vilket i sin tur har en negativ effekt på fasadens livslängd. En fasadtvätt både åtgärdar problemet och ökar värdet på din fastighet. Att hela byggnaden får ett fräschare utseende är en extra bonus.


MattvättDet dras in smuts och fukt utifrån när man går in i olika lokaler. Smutsen orsakar slitage och kan skada era golvytor. För att förhindra detta i största möjliga utsträckning är det klokt att lägga in en entrématta.

80 % av den smuts och fukt som finns på golven

kommer från skorna. Med rätt matta når en stor del av detta aldrig golven. En bra matta innebär därför en förebyggande rengöring av golven. Era golv kommer att se trevligare ut och kommer dessutom att hålla längre. Låt oss ta hand om tvätt, underhåll och leverans av mattorna. Vi och våra samarbetspartners är måna om att använda så lite energi, vatten och kemikalier som möjligt.

Snöröjning

 


Vi utför snöskottning och andra typer av snöröjningsarbeten i Skåne och Stockholms län.

Under snösäsongen, som normalt varar mellan November och Mars, kan vi hjälpa er 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan!  Vi jobbar både med maskiner och handverktyg och kan därför utföra både stora och små snöröjningsjobb. Vi hjälper bostadsrättsföreningar såväl som privatpersoner med snöröjning för att hålla fastigheter och områden både snö och halkfria.

  • Flyttstädning
  • Storstädning
  • Restaurangstädning
  • Butikstädning
  • Garagestädning
  • Rulltrappsrengörning

Trädgårds-Fastighetsskötsel

 


Året runt erbjuder vi en rad tjänster inom professionell trädgårds- och markanläggning, vinterunderhåll, avfallshantering, återvinning, transporter och logistik samt byggservice och fastighetsskötsel. Behoven i varandemiljön skiftar vilket ställer krav på såväl effektivitet och funktionalitet som trygghet och trivsel.

" Allt inom städning"Kontakt


Dillgränd 10, 213 74 Malmö


Email: info@trmiljoservice.com


Telefon: 040-897 20


Jour: 040-897 25


Följ oss på facebook