"Allt inom städning"

TJÄNSTER

Storstädning

 

Fönsterputsning

 

Golvvård

 

Kontorstädning

 

Trappstädning

 

Restaurangstädning

 

Skolstädning

 

Snöröjning

 

Rulltrappsrengörning

 

Butikstädning

Storstädning

 

Mattvätt

 

Garagestädning

 

Flyttstädning

 

Trädgårdsskötsel

 

Fastighetsskötsel

 

Fasadrengörning

 

Hemstädning...

TR Miljöservice AB har byggt upp en effektiv organisation med ett brett och anpassat utbud av enskilda tjänster och helhetslösningar. Vi är kända för vår starka entreprenörsanda och arbetar aktivt med att ta fram och vidareutveckla produkter, system och tjänster tillsammans med kunder, medarbetare och leverantörer.

Golvvård

Fönsterputsning

Kontorsstädning

Skolstädning

Golvvård

 

Ibland behövs det insatser utöver det vanliga. Det som vi nämner ovanför är exempel på dessa insatser. Ett utav de vanligaste uppdragen inom detta område är just golvvård. Ett rent och väl underhållet golv gör att era lokaler ger ett bättre helhetsintryck och förlänger livslängden på golven. Vi har professionellt utbildad personal med stor erfarenhet av skötsel och underhåll av trä, linoleum, plast eller gummigolv.

Fönsterputsning

 

Att göra ett gott första intryck är viktigt. Välputsade fönster är en bit på vägen. Vi utför fönsterputsning antingen löpande enligt kontrakt eller efter särskild beställning.

Kontorstädning

 

När våra kunder anlitar oss för kontorsstädning vill de ha en välstädad och behaglig arbetsmiljö som gör intryck på kunder, leverantörer och medarbetare. Vi ger en arbetsmiljö där både besökare och medarbetare trivs. Vi ser till att anpassa städupplägget efter era behov och önskemål. I kontorsstädning kan det ingå så mycket mer än städning. Vi kan ta hand om inköp av till exempel toalettmaterial, tillsyn av kaffeautomater, skötsel av era växter eller tvättning av textilier. Vårt mål är att göra er vardag enklare och mer trivsam.

SKOLSTÄDNING

 

När våra kunder anlitar oss för Städservice vill de ha en välstädad och behaglig arbetsmiljö som gör intryck på kunder, leverantörer och medarbetare. Vi erbjuder en välstädad miljö där alla människor trivs. Vi ser till att anpassa städupplägget efter kundens behov och önskemål. I vår service kan det ingå så mycket mer än städning. T.ex. i en kontorsstädning kan vi även ta hand om inköp av toalettmaterial, tillsyn av kaffeautomater, skötsel av era växter eller tvättning av textilier. Vårt mål är att göra er vardag enklare, renare och mer trivsam.

 

Mattor

Snöröjning

Trädgårds-Fastighetskötsel

Mattor

 

Det dras in smuts och fukt utifrån när man går in i olika lokaler. Smutsen orsakar slutage och kan skada era golvytor. För att förhindra detta i största möjliga utsträckning är det klokt att lägga in en entrématta. 80 % av den smuts och fukt som finns på golven kommer från skorna. Med rätt matta når en stor del av detta aldrig golven.

En bra matta innebär därför en förebyggande rengöring av golven. Era golv kommer att se trevligare ut och kommer dessutom att hålla längre. Låt oss ta hand om tvätt, underhåll och leverans av mattorna. Vi och våra samarbetspartners är måna om att använda så lite energi, vatten och kemikalier som möjligt.

Snöröjning

 

Vi utför snöskottning och andra typer av snöröjningsarbeten i Skåne. Under snösäsongen, som normalt varar mellan November och Mars, kan vi hjälpa er 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan!  Vi jobbar både med maskiner och handverktyg och kan därför utföra både stora och små snöröjningsjobb. Vi hjälper bostadsrättsföreningar såväl som privatpersoner med snöröjning för att hålla fastigheter och områden både snö och halkfria.

Trädgårds-Fastighetsskötsel

 

Året runt erbjuder vi en rad tjänster inom professionell trädgårds- och markanläggning, vinterunderhåll, avfallshantering, återvinning, transporter och logistik samt byggservice och fastighetsskötsel. Behoven i varandemiljön skiftar vilket ställer krav på såväl effektivitet och funktionalitet som trygghet och trivsel.

     040-897 20                                         info@trmiljoservice.com                                     Dillgränd 10, 213 74 Malmö